Op zoek naar een leuke baan?

Interesse? Meld je aan

Het is leuk om te werken bij de Progroen & Milieu!

Hou je van aanpakken en van buitenwerk? Vind je het leuk om bij een team te horen? Dan ben je helemaal op je plek bij Progroen & milieu! We leiden je op tot een volwaardige groenprofessional.

Groeien in het groen

Dat doen we met persoonlijke coaching en een opleiding die bij jou past. Bijvoorbeeld met GroenStart en TRI Groei in Groen , mbo-niveau 1 t/m 4. En heb je ambitie om door te groeien als leidinggevende? Ook daar trainen we je in. Progroen & milieu geeft iedereen een kans die zijn/haar handen vuil wil maken en in weer en wind wil werken. Ook als je geen enkele ervaring hebt. Dat geldt ook voor: schoolverlaters, zijinstromers, laaggeletterden, statushouders en mensen met burn-out. Wil je meer weten? Bel met Hans Siffels of vul je gegevens in via het contactformulier. Vind je dit lastig? Vraag dan of iemand je wil helpen. Voor een overzicht van de openstaande vacatures kun je kijken op de website van Probedrijven. Hier vind je alle vacatures terug die binnen de Probedrijven divisies beschikbaar zijn.

Werken bij Progroen

Indien je geïnteresseerd bent in één van onze vacatures verwijzen we graag naar de website van Probedrijven. Hier zijn alle open staande vacatures van Progroen & milieu, maar ook van onze andere divisies terug te vinden. Na de sluitingsdatum van de vacature, maken wij een eerste selectie uit de sollicitanten.

Bekijk vacatures

Stage of leerplek

Probedrijven is voortdurend op zoek naar enthousiaste leerlingen en stagiair(e)s die zich verder willen ontwikkelen bij Progroen & milieu of één van de andere divisies. Binnen Probedrijven zijn er diverse mogelijkheden voor jou. Eén ding kunnen we je garanderen: je gaat in korte tijd veel leren!

Meer informatie

Open sollicitatie

Wil je graag bij Progroen & Milieu of één van de andere divisies werken, maar staat de juiste vacature er op dit moment niet tussen? Stuur ons dan een open sollicitatie! Ga hiervoor naar de website van Probedrijven en gebruik het formulier, zodat je precies kunt aangeven waarom je graag bij ons wilt werken.

Open sollicitatie

Werken om werk te verzetten

Werken om werk te verzetten. Dat is waar het om draait bij Progroen & Milieu. Iedereen wil immers waardering krijgen voor zijn of haar werk. Iedereen wil er toe doen. En iedereen wil dat zijn of haar werk er toe doet. Toch?

Elke dag op je fiets, in je auto of in de trein stappen op weg naar je werk. Het klinkt zo gewoon en zo simpel. Dat is het voor sommige mensen echter niet. Voor sommige mensen is dat dagelijks ritme een vurige wens, maar lijkt het onmogelijk. 

Niet voor Progroen & Milieu. Wij zijn er namelijk om die groep verder te helpen. Om die mensen voor wie de dagelijkse dingen niet vanzelfsprekend zijn er weer bovenop te krijgen.

Hoe we dat doen? Door goed te luisteren. Door te kijken wat ze kunnen en waar ze blij van worden. Door ze te ondersteunen in hun ontwikkeling. Door er uiteindelijk voor te zorgen dat werken ook voor hen weer ‘gewoon’ wordt. 

Groeien in het groen

En als het gewoon eenmaal gewoon is, dan gaan we samen groeien. Dat doen we met persoonlijke coaching en een opleiding die past. Bijvoorbeeld met GroenStart en TRI Groei in Groen (MBO-niveau 1 t/m 4). 

Aandacht daar gaat het om. En dit klinkt niet alleen eenvoudig, het is het ook. Progroen & Milieu heeft aandacht voor haar mensen en voor hun kunnen. Werken bij Progroen & Milieu is meer dan werken. Het is een uitlaatklep. En het is een sociaal vangnet. Overigens niet te verwarren met bezigheidstherapie. Het is en blijft puur werk. 

Voor iedereen

Progroen & Milieu is er voor iedereen. Iedereen die er van houdt om buiten te werken en niet bang is om zijn/haar handen vuil te maken. We zijn er ook voor jongens en meiden met een technische opleiding. Ons uitgebreide wagenpark en machinepark heeft immers ook de beste zorg nodig.  Geen enkele ervaring, geen opleiding en geen concrete plannen? Ook dan ben je van harte welkom. 

Progroen & Milieu is er voor iedereen. Voor schoolverlaters, zijinstromers, laaggeletterden, statushouders en mensen met een burn-out. Meer weten? Neem snel contact op! Bel met Hans Siffels of vul hieronder je gegevens in. 

Vacatures, open sollicitaties, stage- en leerplekken

Een overzicht van de openstaande vacatures staan op de website van Probedrijven. Maar we ontvangen ook graag open sollicitaties en stageaanvragen. Binnen Probedrijven zijn er ontzetten veel leer- en werkmogelijkheden, schroom dus niet om iemand of jezelf aan te melden.

Ook bij twijfel horen we graag van je. We bieden je graag de kans om een dag mee te lopen. Zonder verplichtingen. Dan kun je zelf ondervinden of werken in het groen iets voor jou is!

Bedankt! Je melding is ontvangen, we nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.
Oeps! Er is iets foutgegaan tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.

Vakantiebaan bij Progroen & Milieu

Ben je 16 jaar of ouder en ben je op zoek naar een leuke vakantiebaan? Vind je het fijn om lekker te werken in de buitenlucht, afwisselend werk te doen en te werken in een team? Kom dan tijden de zomervakantie werken bij Progroen & Milieu. Wij hebben namelijk per direct ruimte voor enthousiaste scholieren die willen werken in algemeen groenonderhoud in de omgeving Den Helder, Schagen en Hollands Kroon. Bij interesse bel (0224 27 23 86), app (06 109 053 02 of mail (vacature@progroenenmilieu.nl) naar Progroen en informeer naar de mogelijkheden. Ook kan je onderstaande formulier invullen, dan nemen wij spoedig contact met je op. Vind je het invullen van het formulier lastig? Vraag dan of iemand je wilt helpen.

Bedankt! Je bericht is ontvangen, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets foutgegaan tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.