Contact

Progroen & milieu is onderdeel van Probedrijven

Laat een bericht achter

Contact opnemen met Progroen & Milieu

Progroen & milieu

Adres Schagen
Witte Paal 58
1742 NV Schagen

Adres Den Helder
Pastoor Koopmanweg 1
1784 NX Den Helder

BTW: NL808319061B01
KVK: 37133749

Postadres
Postbus 55
1740 AB Schagen

Contact
Telefoon 0224-272386
E-mail info@progroenenmilieu.nl

Wij zijn een Social Enterprise

Progroen & milieu is een duurzaam groenbedrijf, maar dan net even anders. Vanzelfsprekend staat klanttevredenheid bij ons met stip op één. Dat doel bereiken we al jaren met een hoog kwaliteitsniveau. Daarnaast vinden we ook dat elk mens een kans op een echte baan verdient. Iedereen die graag bij ons wil werken, geven we daarom de mogelijkheid om groenprofessional te worden. Progroen & milieu draagt dan ook met trots het label ‘social enterprise’, ofwel: sociale onderneming.

Onderdeel van Probedrijven

Progroen & milieu is onderdeel van Probedrijven. Dit is een samenwerkingsverband van zelfstandig opererende ondernemingen die werken volgens hetzelfde principe: mensen laten uitgroeien tot een vakman of vakvrouw. We kijken naar wat iemand kan en geven hem of haar passend werk. Met aanbod van vakopleidingen en continue coaching zorgen we ervoor dat onze mensen zich verder bekwamen in hun vak.

De financiële winst die Progroen & milieu maakt, is natuurlijk belangrijk. Maar de échte winst zit voor ons in de ontwikkeling van onze medewerkers.

Laat een bericht achter

Bedankt! Je bericht is ontvangen, we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.
Oeps! Er is iets fout gegaan tijdens het verzenden van het formulier. Probeer het opnieuw.